הקשר בין דמנציה לחוסר שקט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/07/2015 | 00:38 | מאת: לבנה

אמי בת 85 והובחנה כחולה התחלתית בדמנציה,היא אינה יכולה ללכת גם לא עם הליכון וזאת עקב נפילה שחוותה,אמי הייתה עצמאית לחלוטין אולם מזה שחלה החמרה במצבה היא כל היום יושבת בכורסא מהבוקר ועד שהולכת לישון,מורמת בעזרת מנוף.אמא יכולה לטמטם בכך שמבקשת שיושיבו אותה על כסא ולאחר 5 דקות שוב רוצה חזרה לכורסא וכן מבקשת לפתוח דלת ולסגור לאחר כמה דקות וכן פעולות אחרות,שאלתי היא האם מומלץ לתת לה סרוקסט?כיוון שקיבלה זיפרקסה שפשוט מוטטה אותה לחלוטין והפכה אותה ל"זומבי"

15/07/2015 | 18:35 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך תרופות עלולות לגרום לתופעות לואי התחלתיות. האם זו סיבהלא ליטול אותן? שווה להתעקש ולהיות סבלני כי בסופו של יום ניתן להטיב עם המטופלים.

מנהל פורום פסיכיאטריה