יתכן החמרת PTSD כתוצאה מת.דרכים ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/05/2015 | 07:14 | מאת: יואב

ד"ר חרמון שלום אני סובל מ PTSD לפני 12 שנים בעקבות מאורע ששינה את חיי לתמיד והדבר היחיד איתו אני עובר את היום זה עישון.. לא ביקשתי ןלא פניתי לשום גורם כדיי לא להיות מוכר ככזה ואני מתמודד לא רציתי ולא רוצה דבר מאיש או משום מוסד .. אני נשוי + 3 עובד וכו'.. לפניי חודש המצב גדול עליי מכל הבחינות ופניתי בעצה של חבר קרוב למומחה פסיכיאטריה מוכר בבקשה לי"קר לאישור רפואי וצרף מסמכים ונימוק ל PTSD מובהק וקשה וביקש אישור חריג מסיבות שהוא כתב בבקשה הנושא בתהליך מזורז ואני מניח שהדברים יסתדרו מהבחינה הזו , שאלתי אלייך : היה לי ארוע תאונתי לפניי כמה שבועות ובו נחבלתי בין היתר בראש בצורה צלקתית ברורה , ומאז יש לי חרדות קשות יותר הפרעות גרועות יותר בשינה ( לא יושן ) כאביי ראש חדים והתיפקוד הפך לקוי לחלוטין בחיי משפחתי ,אישות ,ובין לסובבים אותי .. יתכן החמרה בעקבות התאונה ? אל אף שמעולם לא פניתי קודם לביטוח לאומי בהכרת נכות .

31/05/2015 | 10:03 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך יואב יכולה להיות הופעה מאוחרת של סימני ptsd שהיו כבושים בקירבך בעקבות תאונת דרכים. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה