נדודי שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/04/2015 | 13:50 | מאת: שני

לפני חודשים התחלתי לקחת ציפרלקס 10 מג . עקב דכאון וחרדות ע"י רופאת משפחה.לקחתי את הכדור אחה"צ. עדין לא יצאתי מהמשבר והרופאה העלתה לי לעוד חצי כדור שזה 15 מ"ג ואמרה לקחת בבוקר.אבל סובלת מנדודי שינה לא מצליחה לישון בלילה לוקחת חצי לוריוון.מה עלי לעשות? בינתיים בבוקר לוקחת יומיים , האם יש קשר בין הכדור לנדודי שינה? לפני כן ישנתי מצוין.

03/05/2015 | 22:37 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

יתכן קשר. יש צורך בהערכה הטיפול התרופתי שניתן.

06/05/2015 | 07:35 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

גם הדכאון עלול לגרום להפרעות שינה,קודם משתפרת השינה ולאחר מכן הדכאון.

מנהל פורום פסיכיאטריה