אשפוז פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/04/2015 | 20:29 | מאת: נועה

שלום רב, בתי בת ה-16 סובלת מדיכאון בעקבות טראומה שעברה בגיל צעיר ועיקר הבעיה היא התנהגות אובדנית (בא לידי ביטוי באמירות אובדניות עד כדי מעשים) אנחנו מאוד מתלבטים האם לאשפז אותה במחלקה פסיכיאטרית בעיקר בגלל ההשלכות הרבות שעלולות להגיע כתוצאה מאשפוז כזה אך אף אחד מהרופאים לא כ"כ רוצה לדבר על ההשלכות הללו. מהן השלכות של אשפוז פסיכיאטרי לנערה בת 16 ללא רקע פסיכיאטרי אלא רק על רקע משבר? כיצד הן יכולות להגיע לידי ביטוי? תודה רבה.

03/05/2015 | 22:30 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך נועה שאלתי אליך: מי המליץ על אישפוז? האם הייתה זו החלופה היחידה?

מנהל פורום פסיכיאטריה