חוות דעת על remotiv -?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/11/2014 | 15:36 | מאת: אנה

שלום רב! אני סובלת כבר כמה שנים מתופעה שמתחילה כלחצים בערובות העיניים ולפעמים עוברת לסחרחורות וכאבי ראש. התופעה יכולה להופיע מכמה סיבות שונות - קריאה מרוכזת במחשב(אני עובדת עם מחשב) אך גם מסתם סיחה מרוכזת עם אנשים, הסתכלות במרחב(כמו פארק, נהיגה). לפעמים זה עובר אחרי מנוחה ולפעמים יכול להמשיך כל היום). שללתי בעיות עיניים וראייה (רופא עיניים ואופטומטריסט)גם עשיתי בדיקת דופלר תקינה. הייתי אצל נוירולוג שלא מצא כלום ושיער שזה נובע מלחץ. רשם לי remotiv 500 מ"ג פעם ביום לשלושה חודשים. האם זה נשמע לך פתרון נכון ויעיל לבעיה? תודה מראש

27/11/2014 | 10:22 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אנה רמוטיב מיועד לדכאון קל אינני יודע אם זוהי אבחנתך. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה