פלוטין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/11/2014 | 23:26 | מאת: סתיו

אין לי מושג מה רגיל ומה לא רגיל בגוף שלי.. אני לא זוכרת מתי הייתי טבעית ללא כדורים כלל. הפסיכיאטר שלי מחליף לי את הויפאקס בפלוטין. אמר לי לרדת מהויפאקס בהדרגה שהתחיל מ300 בערב, ירד ל75, יום בלי ואז פלוטין 20 ביום. אני לא יודעת אם זה קשור לכדור. אבל כואב לי הראש, אני עייפה, מרגישה לא טובה בכלום, אני רגישה יותר לריחות ורעשים, ולפעמים עצבנית בזינוק. * זה קשור לגמילה מהויפקס?? * באיזה שעה רצוי לקחת את הפוטין 20? * אני יכולה לשתות אלכוהול ? * מה התופעות לוואי של פלוטין ואלכוהול באותו היום? בכלל מה אני אמורה לצפות במעבר הזה? כמה זמן בדרך כלל לוקח לגוף להתיעצב מהשינוי הזה? (כי זה נורא) תודה תודה תודה

27/11/2014 | 10:17 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך סתו אכן הגמילה מויפקס קשה ויכולה להמשך מספר שבועות-צריך הדרגתיות! גם לפלוטין צריך סבלנות של שבועות ושינויי מינון על פי הקליניקה! הצמדי להוראות הרופא!

מנהל פורום פסיכיאטריה