טיפול בלפונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/10/2014 | 22:21 | מאת: שושי

ד"ר חרמון שלום בעלי עבר התקף פסיכוטי לפני כ13 שנה ומאז הוא מטופל בלפונקס ששומר עליו מאוזן מזה כ13 שנה. הבעיה היא שהוא סובל מתופעות לוואי חמורות ביותר כגון: שלשולים כרוניים, סוכר גבוה, עליה במשקל . בעבר ניסה זיפרקסה ורספרידל שלא התאימו לו. הוא מתלבט האם כדאי להוריד את הלפונקס בצורה הדרגתית ולעבור לתרופה בשם סרקוואל? בנוסף יש לו רגישות גבוה ללקטוז שיש בחלק מהכדורים הפסיכיאטריים כולל הלפונקס. תודה שושי

03/11/2014 | 21:07 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך לפונקס הינה תרופה אחרת ואינה עומדת ליד הסרוקוויל ביכולת האנטיפסיכוטית. זה אומר הכל! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה