פלואנקסול דיפו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/10/2014 | 13:53 | מאת: מירי

בני היקר בן 33 סובל מסכיזופרניה כ 10 שנים. לאחר אשפוזים רבים, סובל מאוד. הפסיק לפני כשנה זריקת רספרדאל בטענה שזה כבר לא עוזר לו. עכשיו, כחצי שנה לאחר שמציעים לו זריקה אחרת הוא מסכים לקבל. אני בודקת כרגע את מהות התרופה פלואנקסול דיפו - ורואה באינדקס תרופות כי רשומות תופעות לוואי קשות. האמנם ? אם כך הוא יפסיק שוב לאחר פעם אחת וחבל לאבד את המומנטום של הסכמה לתרופה. מה מניסיונך תופעות הלוואי למקבלי הזריקה ? האם היא אכן עוזרת למחשבות שווא ורדיפה....? חשוב ודחוף. תודה רבה ! אמא של...

20/10/2014 | 13:54 | מאת: מירי

כמובן אם יש כאן חברים שמקבלים את התרופה הזו בזריקה, אשמח לשמוע דעתכם. תודה שוב.

מנהל פורום פסיכיאטריה