שאלה קריטית עבורי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/10/2014 | 22:52 | מאת: בבקשה התייחסות רצינית

שלום, בן 24,בריא(ספורטאי) לא מעשן, סובל מחרדה כללית ודכדוך, בעיקר חרדה חברתית שמתבטאת בקושי להרגיש משוחרר, כלומר רציני כל הזמן, קושי להיות ספונטני, חשיבת יתר ואובססיביות וגם חרדה הקשורה לבריאות הגוף אבל זה קצת פחות. בעקבות כך חוויתי קשיים בתחום המיני- חרדת ביצוע ואי יכולת להגיע לשפיכה ביחסים(בנוסף יש לציין שהייתי מטופל בציפרלקס 10מ"ג כשנתיים שעשה עבודה טובה בעיקר בהתחלה ולאחר מכן פחות הורגש).כרגע ללא תרופות. ניסתי לקחת אדרונקס 2 מ"ג מספר ימים אך גרם לי להדרדרות קשה בדיכאון והחרדה וגם לקושי בזקפה אז הפסקתי. כיום אני מבין שעליי לעשות משהו כדי לשפר את איכות חיי ושאלתי אלייך ד"ר- אילו תרופות המומלצות ביותר לבעיות שציינתי? אם מדובר בשילוב עם SSRI איזה שילובים הכי טובים לבעיות הנ"ל בדגש על העלמת תופעת לוואי מיניות כגון שפיכה מעוכבת. האם התרופה רמרון גורמת לעייפות קשה ואיטיות אצל רוב המטופלים? בבקשה ממך כתוב לי כמה אפשרויות ועל מה היית ממליץ במקרה שלי, אני חש קצת אבוד. תודה מראש.

22/10/2014 | 14:34 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך ספורטאי הפתרון שלך אינו פתרון קסם בשיטת עשה זאת בעצמך בפורום אלא אצל רופא בדרך אישית. תנסה.

מנהל פורום פסיכיאטריה