שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/09/2014 | 10:39 | מאת: robert

שלום ד"ר יעקב, הטכניקה: אני חוזר על האוטוסוגסטיה "החשיבה שלי היא חשיבה חיובית" לפחות חזרה אחת ולפחות פעם אחת בכל יום. לעתים, האוטוסוגסטיה מלווה עם דמיון חיובי. כהיום אני ביום 31 לאוטוסוגסטיה זו. האם טכניקה זו ( האוטוסוגסטיה שלי - החשיבה שלי היא חשיבה חיובית) יעילה להתמודדות עם מתח, לחץ וחרדה ולחיזוק הביטחון העצמי והשמחה? יותר לא אשלח הודעות. תודה על כל העזרה, robert

11/10/2014 | 19:20 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום רוברט אינני מבין את שאלתך כך שאין לי דרך טובה לענות עליה לצערי.

מנהל פורום פסיכיאטריה