לווירן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/09/2014 | 15:24 | מאת: מירי

שלום רב, אני סובלת לפעמים מהתקפי חרדה שגורמים לקושי נשימתי קיבלתי מרשם ללוריוון כדי שאוכל לקחת חצי כדור כשאני מרגישה שמגיע התקף קראתי בעלון שאחת מתופעות הלוואי היא "דיכוי נשימתי" , מה שגרם לי ישר לפחד לקחת את התרופה שמע הקושי הנשימתי רק יחמיר... מה בדיוק זה אומר? האםציש סיכוי שבמקרה של חרדות שגורמות לקוצר נשימה לוריוון יכול להיות מסוכן? תודה מראש!

28/09/2014 | 06:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך לוריבן איננו טיפול להתקפי חרדה אלא רק כהרגעה. גשי לטיפול ותפטרי מהצורך להרגיע את עצמך. בכל מקרה אין לך מלדאוג לבעיות בגשימה ממינון כזה אלא רק מהתמכרות לbz/ תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה