הפרעת קשב ותרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/09/2014 | 15:33 | מאת: שלי

שלום אני בת 54 לוקחת תרופות במשך 20 שנה . היום אני לוקחת וולבוטרין 300 מ"ג ו3- קלונקס של 0.5 ביום יש לי בעיות קשב וריכוז. אני עובדת בעבודה שדורשת ממני להתרכז מאוד בקריאת חוזים ויישום מה שכתוב בהם. האם אני יכולה לקחת ריטלין?

22/09/2014 | 08:56 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אם יש לך adhd,ניתן לקחת ריטלין אם יש לך איבחון מסודר. הקלונקס היא תרופה שאת חייבת להיפטר ממנה כי היא פוגעת בריכוז והינה מלכודת דבש. תרגישי טוב!

22/09/2014 | 21:06 | מאת: שלי

שלום בהמשך להודעה קודמת על השפעות הקלונקס איך יורדים מהקלונקס מה קצב הירידה . ומה לוקחים במקום הקלונקס. תודה שנה טובה

מנהל פורום פסיכיאטריה