השפעת לוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/08/2014 | 18:18 | מאת: אנונימית

שלום רב התחלתי להשתמש באופן הדרגתי בלוסטרל לפני כחודשיים - בהתחלה חצי כדור ובהמשך כדור שלם של 50 מ"ג וכעת אני לוקחת שני כדורים ביחד כלומר 100 מ"ג לפני כן לקחתי אנאפרניל 25 מ"ג כדור ליום במשך מספר שנים שעזר לי ל"צוף" מעל המים (וזו גם גם אחת הסיבות שהחלפתי רופא).. את הלוסטרל רשם לי פסיכיאטר חדש שהייתי אצלו בפגישה אני סובלת מחרדות שמלוות ב ocd הקשור בעיקר לצורך להתקלח ולניקיון הגוף העניין הוא שלא הרגשתי שום שיפור במצב שלי עם תחילת השימוש בלוסטרל ורמת החרדות וה ocd אף עלתה לאחר שיחה טלפונית עם הפסיכיאטר לפני כשלושה שבועות שבו תיארתי לו את המצב, הוא אמר לי לקחת במשך שבוע וחצי כדור וחצי של לוסטרל ואח"כ להעלות לשני כדורים (לקחת אותם ביחד באותו זמן) וליצור איתו קשר בעוד חודש (כלומר נשארו עוד כשבועיים) עדיין כשלושה שבועות אחרי השיחה הטלפונית בזמן שאני לוקחת שני לוסטרל ביחד אני עדיין לא מרגישה בשיפור המיוחל .... יש אומנם ימים טובים יותר בהם אני יכולה להתעלם קצת מה ocd אבל עדיין יש מספיק "ימים רעים" שבהם למרות שאני מתפקדת אני כל הזמן חושבת אם אני צריכה לחזור על פעולה כלשהי (שוב בעיקר לגבי הצורך להתקלח) במידה ואני לא חוזרת על הפעולה אני נכנסת למצב של חרדה שמתגלגל כמובן כמו כדור שלג בעיקר בשעות הערב בסופו של דבר הפחד שלי הוא שיקרה לי משהו מבחינה גופנית (היפוכונדריה) בגלל שאני די הרבה במצב של חרדות ושהגוף יקרוס מתי אתחיל להרגיש בהשפעה של הלוסטרל? דרך אגב, האם במהלך השימוש בלוסטרל צריך לעשות בדיקות כלשהן?

06/09/2014 | 21:37 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הכל תלוי בעוצמת הOCD שלך כדאי להמתין לביקור אצל רופאך שכן יש שיפור מסוים ויש למה לצפות. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה