העלאת מינון לוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/08/2014 | 01:31 | מאת: יואב

שלום כמה זמן לוקח להרגיש שיפור בהעלאה של מינון הלוסטרל מ -100 מ"ג ל-150 מ"ג? והאם את ה 50 הנוספים עדיף לקחת בכדור שלם של 50 מ"ג או שאפשר גם לחצות את הכדור של ה 100 מ"ג לחצי? כתוב על הטבליות שהן בעלות ציפוי, כך שאולי לא ניתן לחצות? ושאלה נוספת. האם יש הבדל בין התרופות השונות ממשפחת ה SSRI ? יש שיותר מועילים לחרדה ופחות לדכאון ולהיפך? כמו כן לגבי הפרעות פאניקה ומחשבות טורדניות. תודה רבה

06/09/2014 | 20:12 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך יואב 1.כדורים שלמים בלבד בשל הציפוי. 2.ה-ssri שונים בינהם בדקויות החיבור לקולטנים מסוימים ובהתאם לפעילות הביולוגית שלהם ולפתולוגיה שהם אמורים לטפל בה. את הבחירה יעשה הרופא המטפל בהתאם לבדיקה הפסיכיאטרית שיבצע. תרגיש טוב.

מנהל פורום פסיכיאטריה