סרנדה - בבקשה עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/08/2014 | 14:45 | מאת: שרון

שלום, בעקבות התקפי חרדה שקרו לאחרונה הפסיכיאטרית במיון נתנה לי ציפרלקס, שבימים הראשונים הגביר את החרדה למצב בלתי ניסבל ולכן העבירו אותי לסרנדה 50 מ"ג חצי כדור בשבוע הראשון ואחר כך עלינו לכדור שלם. כבר שבועיים שאני לוקחת את הסרנדה הכול היה די בסדר חוץ מנדנודי שינה, שהתבטאו בכך שהייתי נרדמת בלי בעיה אבל מתעוררת אחרי שעתיים ומתהפכת כל הלילה. מה שקרה ביומיים האחרונים שהחרדות גדלו בלילה בעקבות נדנודי השינה והמצב התדרדר שוב התקפי חרדה קשים ודכאון שנמשך כל היום. נעזרת בחצי קלונקס בלילה מה שלא עושה לי טוב כי אני מרגישה שזה לא עוזר ולמחרת היום תחושת דאון. מה קורה לי??? אני מדוכאת וקשה לי לתפקד ואני עייפה נורא. כל הזמן רוצה להקיא והגוף לא רגוע. האם הכדור לא מתאים לי? זה נורמלי שאחרי שבועיים תהיה נפילה שכזו? אשמח לתשובה דחופה תודה

31/08/2014 | 20:14 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך שרון תרופות עלולות לעשות תופעות לואי במיוחד בתחילת הטיפול אחכ בדכ הן חולפות. על כן כדאי להתחיל במינון נמוך להתקדם באיטיות ולהיות סבלנים! בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה