גמילה מטופמקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/07/2014 | 15:37 | מאת: אודליה

היי, אני נוטלת מזה כארבע שנים טופמקס,200 בבוקר ו300 בלילה,קיבלתי אותם על מנת לסייע לי בהורדה במשקל ,הם לא עושים את הפעולה ולכן החלטתי ללכת על מאמן אישי, כמכן אציין שאני חרדתית ונוטלת ציפרלקס 20 מ"ג,בשבועיים האחרונים ,בליווי רופאת משפחה ,החלתי בהליך גמילה מכדורי הטופמקס,רציתי לדעת האם ישנם תופעות לוואי ,להורדה בכמות ?אני יודעת למה הכדור משמש,אשמח לתשובה בהקדם.

21/07/2014 | 07:31 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אודליה בירידה איטית לא אמורות להיות ת.ל. משמעותיות. תרגישי טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה