רישון נהיגה ותרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/07/2013 | 10:54 | מאת: אנונימי

בוקר טוב, אני בן 19 ואני לפני שנתיים בערך קבלתי פטור מהצבא נפשי בגלל המסגרת הצבאית, הם אמרו לי שאני לא יוכל כי אני יכול להילחץ וזה יותר מידי בשבילי אז הם נתנו לי 21 נפשי. לפני זה הייתי בטיפול פסכיאטרי ונתנו לי רספידל בגלל כול מיני לחצים ועצבים, בסוף הבחנו אותי שיש לי בעיות התנהגות והסתגלות. ובעיות חברתיות. שזה בעיות נפשיות, אני מדגיש אין לי מחלת נפש. אני לוקח כשנתיים רספידל 1.5 מ"ג. אני לומד במסגרת חינוך מיוחד של בעיות נפשיות והתנהגותיות כבר שנתיים. לפני זה למדתי במסגרת רגילה. רציתי לדעת עכשיו אם יוכל להוציא רישון נהיגה? כי שאלתי את הרופא משפחה והוא אמר שבגלל הכדורים זה או הפסיכיאטר קובע או הממשרד התעבורה. האם אני יוכל להוציא רישון נהיגה?

20/07/2013 | 19:00 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך המידע שנתן לך רופאך נכון.. הכל לפי הענין. ואתה יכול לצרף חוד מטעמך.. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה