CT חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/07/2014 | 15:30 | מאת: רוני

ד'ר שלום רב אני בן 50 עשיתי CT חזה ובסיכום רשום : שינויים כרוניים קשים בפסגות הריאות משניי הצדדים הסננה תת פלאורלית בהיקף מימין , באספקט לטרלי ובאספקט אחורי עם מעט קשריות קטנות תת פלאורליות , אין תסנינים אחרים או שינויים אחרים , אבקש דעתך תודה .

21/07/2014 | 16:12 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

המדור מיועד לענות על שאלות כלליות ועקרוניות במחלות ריאה מסיבות מובנות לא ניתן לענות על שאלות הנוגעות לחולה מסוים ולצורך כך יש לבדוק את החולה את בדיקות העזר ואת צילומיו. ד"ר פרוכטר-מנהל השירות לרפואת ריאות פולשנית- המערך למחלות ריאה-בילינסון

מנהל פורום מחלות ריאה