אבחנה רפואית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/07/2014 | 11:12 | מאת: שרה

במיון האבחנה הייתה דלקת בצדר - צילום חזה תקין לחלוטין. מומחה ריאות שבדק אותי יום אחרי קבע כי מדובר בדלקת ריאות ועלי ליטול טיפול אנטיביוטי ל-10 ימים. השאלה האם האבחנה בין השנים דקה? נשמעו רשרושים חזקים בזמן נשימה הנשימה עצמה הייתה טובה למעט קושי בנשימה עמוקה כאבים חדים וקושי בשכיבה

21/07/2014 | 11:18 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

מדובר בשני מצבים שאינם בהכרח זהים ואף הטיפול הוא שונה המדור מיועד לענות על שאלות כלליות ועקרוניות במחלות ריאה מסיבות מובנות לא ניתן לענות על שאלות הנוגעות לחולה מסוים ולצורך כך יש לבדוק את החולה את בדיקות העזר ואת צילומיו. ד"ר פרוכטר-מנהל השירות לרפואת ריאות פולשנית- המערך למחלות ריאה-בילינסון

מנהל פורום מחלות ריאה