שיעול עד כדי חנק

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/07/2014 | 18:51 | מאת: גיא

שלום רב אני בן 35 בריא בדרך כלל. מזה כחודש ימים אני סובל משיעול חזק בכל שעות היום . השיעול מלווה בליחה רבה. לעיתים שאני נושם אני ממש מרגיש את הליחה רוטטת בקני הנשימה. הדבר גם מעיר אותי בלילה ומפריע לי בשינה. השיעול כל כך חזק עד שהוא גורם להקאה קלה. הליחה היא צהבהבה \ירקרקה. הבן שלי בן 5 סובל מאותה בעיה בדיוק! תופעות מסביב: צינון בינוני,אי נוחות בגרון(לא כואב) לא היה לי חום. ממה יכולה לנבוע התופעה?

20/07/2014 | 08:19 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

המדור מיועד לענות על שאלות כלליות ועקרוניות במחלות ריאה מסיבות מובנות לא ניתן לענות על שאלות הנוגעות לחולה מסוים ולצורך כך יש לבדוק את החולה את בדיקות העזר ואת צילומיו. ד"ר פרוכטר-מנהל השירות לרפואת ריאות פולשנית- המערך למחלות ריאה-בילינסון

מנהל פורום מחלות ריאה