פענוח צילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/04/2014 | 18:34 | מאת: גלית

שלום וערב טוב, עשיתי היום צילום חזה לצורך ניתוח קוסמטי. אלו הממצאים: על פני אונה עליונה מימין הודגם מוקד בגודל כ-6 מ"מ. פרט לכך ללא עדות לתסנין,גודש או תפליט ללא עדות לשינויים אינטרסטיציאליים. צל הלב והמיצר ברוחב תקין. סיכום: כמפורט בפענוח לעיל שאלתי, ברשותך ד"ר, האם המוקד הוא צלקת של דלקת ריאות מהעבר? האם עליי לפחד? ההיסטריה שלי גואה. אודה לתגובתך. וכן, דיברתי עם רופאת המשפחה. אשמח לקבל גם תגובתך. יום טוב ותודה גלית

24/04/2014 | 08:22 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

עליי לראות את הצילום עצמו

24/04/2014 | 08:45 | מאת: גלית

דר פרוכטר שלום איך ניתן להעביר את הדיסק (קובץ הצילום) האם אפשר פנייה במייל? יום טוב גלית

מנהל פורום מחלות ריאה