טיפול בדבק ביולוגי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/04/2014 | 21:04 | מאת: יונית

שלום וחג שמח האם נכון הוא,שהפסיקו את הזרקות הדבק לחולי נפחת,משום שזה הליך שלא הוכיח את עצמו,ואף מסוכן? לבעלי הוצאה שיטת הטיפול הזו בעבר,וכעת אנו מבולבלים. אנא תשובתך תודה

24/04/2014 | 09:11 | מאת: adel

ליונית, לאחר בירור בחו"ל גרמניה בקשר לדבק הביולוגי אז אין לחברה מספיק sponsor לכן סגרו אותה. בקשר להצלחות, היו הצלחות ונפילות כמו בכל ניתוח או טיפול. בדבק ביולוגי אין חזרה אם זה לא מצליח, בשסטומים הוונטילים אפשר להוציא אותם וכמו תמיד יש סיכונים בכל טיפול. מקווה שיכולתי לעזור לך, אדל

24/04/2014 | 14:09 | מאת: יונית

מנהל פורום מחלות ריאה