פענוח צילום חזה מהבוקר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/12/2016 | 14:10 | מאת: שמואל

ביצעתי הבוקר צילום חזה כהכנה לניתוח במיתרי הקול וזה הפיענוח שקיבלתי: אוורור יתר. אין לראות ממצא תסניני בריאות. קיים ריבוי ציור ריאתי פריהילרי קל דו-צדדי. אין עדות לגודש או תפליט. צל הלב אינו מוגדל. מה זה??

09/12/2016 | 09:20 | מאת: שמואל

עישנתי עד לפני שנה כ15 שנה עם הפסקות מידי פעם אני בן38 לפני שנה הצילום היה תקין לגמרי

שלום רב, התיאור בתשובה לא ספיציפי. לא בטוח שיש לו משמעות. ממליץ על ייעוץ במרפאת ריאות. ככל הנראה אין לזה משמעות בהקשר לניתוח המתוכנן.

מנהל פורום מחלות ריאה