תוצאות צילום ריאות ולב .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/12/2016 | 13:29 | מאת: יעלי יעלי

קיבלתי תוצאות צילום ריאות ולב והייתי רוצה לדעת מה זה אומר . עד שאגיע למומחה למחלות ריאה התור רק בסוף ינואר ובינתיים אני גם סובלת וגם בחרדה . "ציור רטיקולו מיקרו נודולרי מוגבר , מפשוט על פני שתי הריאות אין עדות לתפליט תסנין או גודש . צל הלב אינו מוגדל נא לייעוץ רופא ריאות." --------------------------------- -----------------------------------

שלום רב, קשה להגיד הרבה לפי הצילום בלבד. יכול להיות שמדובר בסוג של דלקת בריאות, אולי חדשה ואולי כרונית. יש אפשרויות נוספות. יכול להיות שימליצו לך לעשות בדיקת סיטי כדי לראות יותר טוב. בכל מקרה מומלץ להגיע לייעוץ במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה