עזרה דחופה- שאלה על דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/11/2016 | 11:39 | מאת: אני

שלום, לפני כשלושה שבועות אובחן לאחר צילום ובדיקת דם אצל אמי דלקת ריאות. מאחר והיא נוסעת שבוע הבא הביאו לה לעשות צילום לראות שהכל בסדר לפני הנסיעה.לפני מספר ימים עשתה שוב צילום וראו בצילום צל. הפנו אותה לעשות סיטי. אציין שבצילום ריאות הראשוןן לא היה כלום ולאחר כשלושה שבועות ראו צל. היום היא צריכה לעבור סיטי.האם היא עשתה מוקדם מדי צילום ריאות ? (לאחר כ3 שבועות) האם יכול להיות שתוך 3 שבועות צומח גידול? מה סביר להניח שיכול להיות הצל הזה? תודה

שלום בדרך כלל, חוזרים על צילום כעבור כחודש. אני מציע שנחכה לסיטי וכך זה יהיה ברור יותר. אולי יהיה שיפור. בהצלחה

מנהל פורום מחלות ריאה