סרקדואזיס ריאות - המשך...

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/11/2016 | 19:23 | מאת: י.מ.

שלום ד"ר א) כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון - לא מסוכן שאני מפסיקה כל כמה זמן טיפול תרופתי וחוזרת שוב לטיפול תרופתי באותה תרופה בימביקורט? ב) כפי שכתבת שסימביקורט אינו טיפול לסרקדואיזיס ולא נמצאה תרופה מתאימה למחלה שלי- מה כן אפשר לעשות? ג) בהודעה הראשונה ששלחתי אליך מתאריך 22.9.16 - כתבת לי שיש לשקול טיפול בכדורי סטרואידים, סימביקורט הוא לא סטרואידים? מה ההבדל ביניהם?

שלום, א. לא מסוכן, אבל צריך למצוא את הטיפול המתאים. ב. עדיף להגיע למרפאת ריאות. ג. בסימביקורט, הסטרואידים במינון נמוך פי 100 ומגיע רק לדפנות הסימפונות. פרדניזון ניתן דרך הפה עם השפעה על כל הגוף לטוב ורע. כל מקרה צריך לשקול לגופו. בהצלחה

מנהל פורום מחלות ריאה