עזרה בפיענוח בדיקת סי טי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/11/2016 | 02:14 | מאת: ורד

שלום דר' רוזנגרטן, זה מה שכתוב בבדיקת סי טי שעברתי לפני כמה ימים "במעבר חזה/בטן: הודגמה קונסולידציה ריאתית פרי וסקולרית פריברונכיאלית באספקט העליון של האונה התחתונה מימין. הודגמו הדבקויות בשדות התחתונים של הראות." מבקשת להבין מה זה אומר בדיוק. אף פעם לא היו לי בעיות בראות. אני חולת סוכרת. האם מה שנמצא בבדיקה יכול לגרום לי לחוסר אויר בעיקר בזמן שאני שוכבת לישון? מודה מאד מראש.

שלום ורד בסיטי רואים איזור קטן שלא מאוורר. יכול להיות שזה בגלל שאת לא נושמת עמוק או שיש הפרשות של דלקת ריאות שמפריעות. צריך להגיע עם הדיסק לייעוץ במרפאת ריאות בצורה מסודרת.

מנהל פורום מחלות ריאה