ניתוח לאחר פנאומותורקס

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/10/2016 | 12:20 | מאת: בר

היי, לפני כשבועיים הגעתי לאיכילוב עם חזה אוויר, הכניסו לי נקז, החור לא נסתם ועברתי ניתוח פלורודזיס. רציתי לשאול לאחר כמה זמן אפשר לחזור להיות ליד מעשנים ומתי אני יכול לחזור לעשן? (אני מעשן פעם בשבוע) תודה וחג שמח!

שלום בר, אין הנחיות מיוחדות מבחינת חשיפה לעישון לאחר הניתוח. בכל מקרה עדיף להמעיט בחשיפה למעשנים, שזה עישון פסיבי וכמובן לא לעשן.

18/10/2016 | 08:32 | מאת: בר

כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לחזור לעשן? (הניתוח הוריד את הסיכויים שזה יחזור לבין 0 ל3 אחוז בערך, לבנאדם רגיל יש סיכוי גבוה משלי לקבל את זה) אני מעשן סיגריה בשבוע.

מנהל פורום מחלות ריאה