שכן שמעשן במרפסת ומגיע ריח לתוך החדר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/10/2016 | 06:28 | מאת: אנונימי

היי , אז כמו שכתוב בכותרת השכן מעשן במרפסת ומגיע ריח של סיגריות לחדר של הילדים , השאלה היא האם העשן הזה רעיל והאם זה נחשב כעישון פאסיבי, אם כן למי ניתן להתלונן על כך?

ערב טוב, לצערינו, אנחנו חשופים כל הזמן לזיהום סביבתי ממכוניות ותעשייה. העישון של השכן לדעתי דומה לזה, זה לא בריא אבל זה חלק מהמחיר של לחיות בחברה. עקרונית המשרד לאיכות הסביבה יכול לאכוף נזק סביבתי אבל במקרה זה לא נראה לי שרמת הפגיעה מהשכן היא נגד החוק. מציע לנסות לצמצם את המפגע בדרכי נועם.

מנהל פורום מחלות ריאה