בבדיקת סיטורציה נמצא חמצן נמוך בדם .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/09/2016 | 10:03 | מאת: paul

שלום לצוות הנני סובל מבעיות עיצביות "מהלופטיה צווארית"שפגעה לי במערכת העיצבית ההיקפית ,לפני כשבועיים+ התחלתי להרגיש קושי רק בנשימות וכאילו שאין לי אויר עם הזמן השתעלתי חזק כדי לראות אולי משהו תקוע אצלי או מפריע לי אך לא היה כלום ובכל זאת היה לי קשה לנשום ,בבדיקת סיטורציה ראשונה נמצא כי יש לי 89% חמצן ואז בהמלצת חבר היה לקחת בלון חמצן מ "יד שרה " ומאז כל פעם שהרגשתי שוב חוסר בחמצן לקחתי והשתמשתי בבלון ולאחר כ 15-20 דקות הרגשתי טוב יותר ובמד זה הראה 93 אבל הרגשתי הרבה יותר טוב .מאחר וקרו לי המקרים לעיתים תכופות יותר החלפתי את הבלונים במחולל חמצן ,השאלה היא ממה זה יכול לקרות ?כאמור אני פגוע בחוליות הצוואר מ c1-c7 לאחר ניתוח מלפני כ 6.5 שנים ורק עכשיו החל העניין הזה .תודה ושבוע טוב .

ערב טוב, לעיתים יש חולשה שגורמת לירידה באיוורור של הריאות ובהמשך לירידה בסטורציה. ממליץ על בדיקה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה