עובש ופטריות בבית...............

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/09/2016 | 00:23 | מאת: יואל

היי, עברתי לגור בדירה שמצויה בקומת מרתף ולמעשה הייתה עד לא מזמן מרתף נטוש שעבר שיפוץ. בחדר שליד התפתחו פטריות ועובש על הקירות ובחדר שלי יש הרגשה שישנה לחות גבוהה ביותר ואפילו גיליתי על אחת מחולצותיי מן פטריות עובש קטנות. שאלתי היא האם מסוכן בריאותית לגור בקום שכזה מבחינת נשימה ? אם כן איזה עוד סכנות יש במקום שכזה? תודה.

שלום רב, במידה שיש אלרגיה החשיפה לעובשים ופטריות יכולה לגרום לקוצר נשימה ואסתמה. במידה שאפשר כמובן כדאי לאוורר כמה שיותר.

מנהל פורום מחלות ריאה