שיעול לאחר דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/08/2016 | 22:24 | מאת: ע

לפני כחודש וחצי סיימתי טיפול באנטיביוטיקה (רוליד וזינאט) בעקבות דלקת ריאות שנמשכה חודשיים . בצילומי בית חזה היתה עדות לתסנין LLL סגמנט קאודלי, בצילום שנעשה בתום טיפול ללא עדות לתסנין. אני במגמת שיפור אך עדיין מידי עם יש לי הפרשת ליחה ושיעול רטוב שנמשך זמן מה ואז חולף. האם הדבר צפוי ואם כן כמה זמן הדבר צפוי להימשך ? תודה רבה

שלום רב שיעול יכול להמשך כחודשיים לאחר דלקת ריאות. אצלך מתקרבים לזמן הזה. אם אין שיפור תוך שבועיים הייתי ממליץ לחזור על צילום חזה ולפנות למרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה