אסטמה-תפקודי הריאה שלי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/02/2016 | 19:55 | מאת: גונתן

שלום בן 27 עשיתי בדיקת תפקודי ריאות(תוך כדי שאני על סטרואידים בכדורים כבר הרבה זמן..).יצא- VC-87 אחוז (לפני) TLC-117 אחוז -לפני FVC-89 לפני ואחרי FEV1-77 לפני ו82 אחרי הונטולין FEV1 לעומת FVC-74 לפני.80 אחרי. מה מצבי בכללי?רשמתי את הערכים שאני יודע שהם הכי חשובים אבל אוכל לרשום מה שחסר..

ערב טוב, סהכ הבדיקה מראה ירידה קלה בלבד בתפקודי ריאות. לא ברור לי מדוע אתה מקבל סטרואידים זמן ממושך. יש להמשיך מעקב במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה