חנק וקושי חריף בנשימת לילה//האם דלקת ראות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/02/2016 | 20:20 | מאת: שירי

לאחר שפעת התפתח ברונכיט קיבלתי אוגמנטין ושבתי לעבודה לפני כשבוע וחצי החלו צמרמורכות כאבי ראש קשים וקושי נוראי בנשימה כמו התקפי אסטמה ליחה מוגלתית מאד קושי נשימתי בעיקר בלילה בבדשיקות דם esr70/plt420/neut11//wbc15/monocytes1.30.בנוסף כאבים חזקים בצלעות ובגב יתכם מהשדיעול... שלחוני בנוסף לצילום חזה האם ממצאי הדם אכן מעידים על דלקת ראות

ערב טוב, בדיקות הדם מעידות על דלקת. כדאי לבדוק את צילום החזה לוודא שאין תסנין שמעיד על דלקת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה