סימביקורט טורבוהלר 160/4.5

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/11/2015 | 21:02 | מאת: שולי

שלום רב, בתי בת 10, קיבלה לראשונה את המשאף. תוך כמה זמן הוא אמור להתחיל להשפיע? האם תתכן הרעה לפני הקלה? (כלומר שעור השיעולים גובר לאחר לקיחת התרופה) האם ניתן לשחרר כמות כפולה? תודה

שלום רב, במשאף יש שתי תרופות, האחת עם השפעה מיידית והשניה עם השפעה לאחר מספר שעות. אני ממליץ בחום לצפות בסרטון ההסבר של החברה על דרך השימוש הנכונה. כתבי סימביקורט ביוטיוב. לא אמורה להיות הידרדרות בהתחלת השימוש. ניתן לקחת מנה כפולה אולם יש להיצמד למנה שהומלצה על ידי הרופא. בהצלחה

מנהל פורום מחלות ריאה