דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/07/2015 | 01:22 | מאת: דנה

שלום רב, הייתה לי דלקת ריאות וטופלתי באנטיביוטיקה. כעת לאחר חודש עדיין כאבים בריאה בצד ימין ושיעול. צילום ריאות תקין. ממה זה יכול לנבוע? וכיצד אפשר לבדוק את זה? שאלה נוספת, במידה ויש קריש דם בריאות האם יופיע בצילום חזה? תודה

שלום דנה, הריאה עצמה אנה כואבת, הכאבים נובעים לרוב ממקור שריר שלד או רקמת הפליאורה שעוטפת את הריאה. במידה שהשיעול נמשך יש לפנות לבדיקת רופא. קריש בריאות הוא דבר נדיר הרבה יותר מדלקת ולא רואים אותו בצילום חזה. רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות ריאה