צילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/07/2015 | 15:55 | מאת: ניר לאור

נערך לי צילום חזה במיון עקב כאב באזור החזה והצלע משמאל וכאב גרון (כחכוח מציק) ללא ממש שיעול מעל כמ ימים ואובחן "תסנין ראיתי קטן בלינגה" והרופא במיון שאבחן אותי אמר שזה דלקת ריאות ונתן אנטיביוטיקה אני כאמור ללא שיעול וחשוב לציין חום גוף נורמלי כל הזמן הזה ללא נטילת כדורים להורדת חום. אולי לא מדובר בתסנין אלא גידול למרות שהוא ענה לי שזה לא מדובר בגידול? אני מאד חושש

שלום ניר, דלקת ריאות היא אבחנה הגיונית במצבך, אני ממליץ לקחת את הטיפול שהומלץ, לא לדאוג ולחזור על צילום חזה כעבור 6 שבועות. סביר מאוד שהצילום החוזר יהיה תקין. בהצלחה

מנהל פורום מחלות ריאה