ספיריבה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/07/2015 | 12:36 | מאת: יוני

אני בן חמישים עם copd בחומרה בינונית מטופל בספיריבה וסרוטייד כ3שנים לאחרונה בבקורת אצל מומחה ריאות ושיעורי הזרימה שלי הם כ50 אחוז יש לי גם אמפזמה הרופא החדש החליט שהוא מפסיק את הספיריבה לאחר כשבוע שלא נטלתי את הספיריבה התחלתי להשתעל וקשיי נשימה קלים בקיצור זה הזכיר לי את הימים בהם הייתי מעשן מה עושים ?והאם לחזור וליטול שוב ספיריבה תודה רבה

שלום יוני, לא כתבת מדוע הפסיק הרופא את הטיפול בספיריבה. אם לא הייתה סיבה מיוחדת לכך אני ממליץ לך לחזור ולקחת את הספיריבה. רפואה שלמה!

06/07/2015 | 16:08 | מאת: יוני

שלום הרופא הפסיק לי את הספיריבה בביקורת שהייתי אצלו כשהגשתי לו את הסי טי ריאות שעשיתי חודש קודם וששאל איך אני מרגיש השבתי לו שאני מרגיש טוב אין לי התקפים הכל תקין אז הוא אמר שנוריד את הספיריבה ואשאר עם הסרטייד יש לציין שהרופא הוא מנהל מרפאת ריאות חדש אני מטופל אצלו כחצי שנה תודה מראש

מנהל פורום מחלות ריאה