שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/07/2015 | 19:10 | מאת: יוני

שלום, בן 65, בריא חוץ מאוסטאופורוזיס. רציתי לשאול לגבי חיסון נגד דלקת ריאות - האם לדעתכם כדאי להתחסן? האם יש סיכונים בחיסון נגד דלקת ריאות? איך ניתן להחליט האם היתרון גדול עבורי מהחסרון בחיסון זה? תודה, יוני

02/07/2015 | 19:16 | מאת: יוני

נ.ב. אני מברר לגבי חיסון פניאומווקס

שלום יוני, החיסון בטוח ומומלץ בין השאר לבני 65 ומעלה. הוא מגן בצורה טובה נגד רוב הזנים השכיחים של חיידק הפנוימוקוק. תוכל להרחיב את ידיעותך בנושא בקריאת מאמרה של ד"ר דנה פלורנטין: http://www.clalit.co.il/he/your_health/family/pages/pneumonia_vaccine.aspx רפואה שלמה!

מנהל פורום מחלות ריאה