צלום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/01/2015 | 12:56 | מאת: יקי

שלום רב עקב שעול כבד וכאבים בצלעות נערך צלום חזה להלן התוצאה : גודל וצורת הלב בגודל הנורמה . קשת הותין מסוידת . שערי הריאות תקינים . הצללה בבסיס ריאה שמאלית שלא נראתה בצלום קודם - תסניני ? תמטי ? לא נצפה נוזל פלואורי . מה האבחנה אומרת ? ומה הטפול הנדרש ? בברכה יקי

26/01/2015 | 13:11 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

המדור מיועד לענות על שאלות כלליות ועקרוניות במחלות ריאה מסיבות מובנות לא ניתן לענות על שאלות הנוגעות לחולה מסוים ולצורך כך יש לבדוק את החולה את בדיקות העזר ואת צילומיו. ד"ר פרוכטר-מנהל השירות לרפואת ריאות פולשנית- המערך למחלות ריאה-בילינסון

מנהל פורום מחלות ריאה