קשריות בריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/12/2014 | 21:44 | מאת: דנה

דר' פרוכטר שלום רב, אמי בת 68 עברה לאחרונה CT בטן ואגן (מעקב אחר כבד) הכבד - תקין. כליה שמאלית - גידול קטן, טרם ידוע אם ממאיר תעבור ניתוח להוצאת הגידול באמצעות לקרוסקופיה. מה שמדאיג אותנו מאוד זה הריאות. רדיולוג מומחה לא מצא שום ממצא בריאות, רדיולוג אחר גורס "בבסיס אונה ימנית החתונה מודגת קשרית תת פלוירלית בממדים 3.5 על 5 מ"מ. באספקט הקדמי שאונה מנית אמצעית מודגמתהצללה פסית. בבסיסי אונה שמאליתהתחתונה מודגמת קישורית זעירה. הממצאים דורשים קורלציה קליני והמשך ברור ט"מ בית החזה לפי הצורך. מחר תבצע CT. האם יש סיבה לדאגה? אודה לתשובתך המפורטת תודה רבה דנה

16/12/2014 | 08:00 | מאת: ד"ר אורן פרוכטר

על מנת לחוות דיעה על צילום עליי לראות את הצילום.לצורך קורלציה קלינית עליי לבדוק את החולה.

מנהל פורום מחלות ריאה