שברים וחריצים בציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/12/2016 | 21:35 | מאת: שירה

שלום רב :) יש לי שתי תופעות שנמשכות בערך שנתיים , האחת היא שבר אורכי קבוע בציפורן (בחלק שמופרד מהאצבע), שנראה לעין בכל פעם שהציפורן צומחת מעט. התופעה השניה היא חריצים קטנים על הציפורן (כ1-4 נקודות קטנות ושקועות בכל ציפורן). עד עכשיו לא חשבתי שיש לי סיבה לדאגה כי רופא העור שלי לא התייחס לזה ברצינות. הסיבה שאני פונה אליך היא שהבחנתי היום בציפורן נוספת שיש לה סדק אורכי ואני חוששת שיש פה משהו מעבר לאסתטי. אגב אני בת 30, לא מעשנת ומבצעת תזונה דלת פחמימות כבר 2.5 שנים. אשמח מאוד לחוות דעתך. תודה רבה מראש, שירה :)

תופעה ידוע לא מדאיגה. ממליץ לפנות לרופא המשפחה לבדיקות כלליות ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה