אלופציה אראטה כבר יותר מחצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

01/07/2016 | 00:06 | מאת: הילה

אני בת 26 נתקפתי במחלה הנוראית הזאת כבר לפני יותר מחצי שנה המקומות שהתקרחו כבר החלו לצמוח יפה.. אבל השאלה למה אני ממשיכה לגלות מקומות חדשים כל הזמן?! מאוקטובר!!! אני עם זה הלכתי לרופא עור כבר מלא פעמים, נתן לי זריקות סטרואידים, פעם אחרונה שהייתי אצלו אמר שאין מה להזריק יותר, ושאני אקנה מינוקסי (שעולה כמעט 200 שקל!) האם זה ייגמר מתישהו? או שזה עלול להמשך כל החיים?? ומה יזרז את זה או יותר טוב- יפסיק את זה לצמיתות?! הצילו

01/07/2016 | 15:35 | מאת: דנה

אין שום פתרון לצמיתות והזריקות סטרואידים שקבלת משפיעות זמנית ולאחר מכן לצערי הבעיה תשוב ... ככה זה בכל מחלות העור - לרופא עור אין כלום...אבל כלום ואנחנו ב2016 ...אין אפילו הקלה למחלות ואני כבר לא מדברת על ריפוי מחלות שרופא עור לא מרפא אותם בכלל. רופאת עור אומרת במפורש " אין לנו תרופות למחלות עור " אבי שלום ראשית אני מצטערת יחד איתך שאתה מהחולים הקשים יותר של אורטיקריה כרונית. כמו שאתה בודאי מבין, אנו הרופאים לא המצאנו לא את המחלות, ועד כמה שזה נשמע אולי מפתיע- גם לא את התרופות. אנו ניזונים מחברות הפארמה שזה תפקידן. כך שאין מקום להאשים אותנו לא במחלות ובודאי לא באוזלת יד. בעת הזו אין לנו תרופות יעילות לרוב המכריע של מחלות העור ואנו יכולים לעזור רק עד כמה שהרפואה המודרנית מאפשרת לנו. בברכת בריאות, ד"ר עידית אוריון מומחית למחלות עור ומין יחידת עור בי"ח קפלן

יש עוד אופציות טיפוליות... כדאי לשקול תלוי בהיקף הבעיה .. מוזמן 0556678906

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה