נדנדה לתינוק

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

28/03/2015 | 21:44 | מאת: ליאת

בני בן חודשיים ואני רוצה לקנות לו נדנדה , חברה שלי אמרה לי שהנדנוד של הנדנדה יכול לגרום בעתיד להפרעת קשב וריכוז. השאלה היא האם זה נכון?

ליאת שלום, מה שאמרה לך חברתך הוא, אם לומר זאת בעדינות, שטות גמורה. אני מציע לשאול אותה מהיכן המידע - אשמח ללמוד ולהשכיל. ילדים מגיל צעיר מאד מתנדנדים ומנודנדים, ולא ידוע (לפחות לי) על שום קשר בין נדנוד לבין הפרעת קשב ורכוז. קני לבנך נדנדה, ונדנדי אותו להנאת שניכם. חג שמח ויום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים