נואשת

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

26/01/2015 | 15:18 | מאת: חסוי

שלום ד"ר,(מצטערת על המגילה אני פשוט נואשת) אני בת 26 בערך משנת 2011 אני סובלת מדלקת בשתן המלווה בריח בלתי מוסבר אי אפשר להגדיר אותו כמסריח ומצד שני מי שקורב אליי ממש יכול להריח ריח מוזר. בחצי שנה האחרונה היו לי לפחות בין 4 ל5 דלקת בשתן עם צמיחה של 30,000 ו100,000 וכל דלקת כאמור מלווה בריח וכאשר אני מטופלת באנטיביוטיקה הריח נעלם ושוב כמה שבועות לאחר מכן אני שוב חוטפת דלקת, בבדיקות דם התגלה שהכדוריות דם שלי נמוכות עפ"י טענתם של הרופאים ככל הנראה ממוצא אתני. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מיואשת עם כל האנטיביוטיקות האלה. יצויין כי בשנתיים האחרונות עשיתי אולטרסאוד פעמיים והכל נמצא תקין, בנוסף אני אמורה לעבור טיפולי פוריות (ivf) בעוד מס' חודשים ואני שואלת, 1. איך זה ישתלב עם שני הטיפולים האלו 2.מה הפתרון שהינך מציע? 3. האורולוג שלי אמר שלא כל צמיחה היא דלקת בשתן ואין הצדקה לתת אנטיביוטיקה האם זה נכון? ואם אני לא לוקחת את האנטיביוטיקה אני שוב מרגישה את הריח המוזר הזה וגם אי נוחות בבטן התחתונה בצדדים( אציין כי הייתי בבדיקה גיניקולוגית ונמצה תקין). שוב סליחה על המגילה אבל מאוד תעזור לי. תודה רבה מראש!

11/02/2015 | 14:21 | מאת:

החדשות הטובות הן אנטיביוטיקה מקלה לכן ממליץ לנסות טיפול אנטיביוטי מונע לחצי שנה ברוב המקרים לאחר טיפול כזה בעייה חולפת. לא אמורה להיו כל בעייה לטיפול פריון במקביל בהצלחה