בריחת שתן לאחר השתנה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

23/08/2014 | 06:08 | מאת: טליה

בת 49. לפני כשנתיים כבר עברתי בדיקת אורודינמיקה כשהממצאים הראו שאופן ההתרוקנות מעט פגום אך לא נשארת שארית גדולה מהמצופה בשלפוחית. הופנתי ע"י הרופא שהינו אורוגניקולוג לפיזיוטרפיה. הפיזיוטרפיסטית טענה שאני לא משחררת את השריר בזמן ההשתנה ולכן סובלת מהבעייה הספציפית. מנסה להיות משוחררת לחלוטין ולמרות זאת מיד לאחר מתן שתן או מספר דקות לאחר מכן ישנו טפטוף מציק במיוחד. מה אפשר לעשות? אגב, בדיקה הראתה שאין צניחה של השלפוחית. תודה:-)

14/09/2014 | 21:18 | מאת:

את זקוקה להערכה אורודינאמית חוזרת והערכת אורוגינקולוג.