בעלי נמשך לחברה שלי ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/12/2016 | 20:48 | מאת: ליבי

היי יש לי חבר כבר שנתיים ולפני כמה שבועות עברנו לגור ביחד. לפעמים אני יושבת על הספה בסלון ומדברת בטלפון עם חברה שלי ונראה לי שברגע שהוא מבין שזו חברה מסוימת הוא בא לשבת לידי ומתחיל לגעת באיבר מין שלו בהתחלה מעל המכנסיים ואחר כך הוא ממש מתחיל לאונן כשברקע אני וחברה שלי מדברות. פעם אחת הוא התחיל למזמז אותי וזה גלש לזה שהוא ירד לי עד שגמרתי תוך כדי זה שאני מדברת בטלפון אבל מאז לא הסכמתי שזה יקרה שוב. זה קורה רק עם חברה מסויימת אז זה גורם לי לחשוב שאולי הוא מפנטז עליה... לפעמים הוא גם מדבר על המראה החיצוני שלה, ואומר למשל שהיא לובשת בגדים חשופים ושרואים לה את כל החזה או מדבר על זה שהיא לבשה חצאית מאוד קצרה והדיבורים האלה מאוד מעצבנים אותי כי זה אומר שהוא ממש מסתכל עליה מה לעשות ?

ליבי שלום זאת טעות לחשוב שאם יש לך בן זוג שאוהב אותך וחושק בך הוא מנוטרל מכל הנשים בעולם חוץ ממך. גם גברים שמאד אוהבים ונמשכים לבת הזוג שלכם יכולים להימשך גם לנשים אחרות, ומשיכה זו לא באה במקום למשיכה או לרגש שיש להם לבת זוגם. פעמים רבות בזוגיות דווקא המחשבה או הפנטזיה על " שלישי" יכולה להצית דברים ולעורר תשוקה כמו שקורה אצלכם. זה לא אומר שחייב שיקרה משהו איתה, שהוא יתחיל איתה או יבגוד בך. עצם העובדה שהוא מראה את זה ומתנהג עם זה כל כך בגלוי מולך דווקא צריכה להראות לך שאת חשובה לו ואין לו כוונה בפועל לעשות עם זה כלום. במידה והתנהגותו מפריעה לך כשאת מדברת עם חברתך, דברי איתו ותחשבו מה נכון לעשות כדי שתרגישי יותר נח. לי נשמע שזו דרך שלו לשתף אותך בעולם הדמיון שלו או בפנטזיות שלו... ואולי גם לך יש פנטזיות שנכון לך לשתף אותו? ככל שבני זו משתפים יותר זה את זה בפנטזיות או בדברים שמדליקים אותם באמת, גם התשוקה וגם האינטימיות הזוגית גוברת.. אז דברי איתו ותקשרי איתו את תחושותייך, בטוח שעדיף מלהשאיר את זה בבטן. מאחלת חל הצלחה בהמשך ואני כאן אם יהיו עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות