בעיה עם גברים באופן כללי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/12/2016 | 20:14 | מאת: גל

היי, יש לי בעיה כנראה כללית של חוסר אמון בגברים וכעת נוכחתי לזה ע"י איזה שהוא מקרה שקרה לי. המצב הזה גורם לי לא לרצות זוגיות או אם אני יוצאת אני בורחת תמיד אמצא סיבה. בעיקר זה משפע לי על הקושי במיניות או מין כי כשאין אמון או שאת יוצאת לדייט בחרדה שמא מה יעשה לך אין תשוקה וכו' וכל מגע הופך ללא נעים. קשה לי להאמין שגבר הוא ידאג לי יפנק אותי וכאלה.. לרוב נראה לי שרוצים אותי בגלל הגוף או שהם נמשכים. השאלה העיקרית שלי אלייך: איך יוצרים קשר כשהחשיבות שלהם למין גבוהה או מהירה ולי קודם האמון ביטחון וחברות זה אף פעם לא מסתדר וזה נגמר מהר. היום אף אחד לא מחכה או שיש כבר שאלות מה הבעיה? בקיצור מרגישים שאני בתולה או חסרת ניסיון וזה הקטע שתוקע אותי הביטחון הזה אף פעם לא מוכנה תודה

שלום לך אם אני מבינה אותך נכון את שואלת כאן כמה שאלות.... האחת איך את יוצרת קשר שהוא נכון לך? השניה איך את מתגברת על החרדה שלך מול גברים שנובעת אולי מחוסר הנסיון שלך? האם אני צודקת? וזה מה שאת שואלת? במידה וכן.. נשמע שאת צריכה לעשות עבודה עם עצמך על החרדות האלו, ועל איך את מתמודדת איתם מול גברים? כי היום בעצם את מתארת מצב של הימנעות מגברים..הימנעות ממיניות ואני מניחה שאם את פונה כאן, לא הכי טוב לך איתו בחייך. מה שאני מציעה לך זה ללכת לטיפול מיני שיסייע לך להבין מה מקור החרדה שלך? על מה היא יושבת? ואיך את מתמודדת איתה. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www,efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות