כדורי הרגעה והריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/07/2015 | 23:41 | מאת: בתיה

שלום רב הנני נוטלת כדור לוסטרל נגד חרדות ודכאון כבר יותר מחודשיים מרגישה שהכדור די עוזר נוטלת 100 מ"ג ואולי אצטרך להעלות ל 150 מ"ג אני רוצה לשאול במידה וארצה בעתיד בעזרת השם להכנס להריון האם כדור זה במינון 100 מ"ג או 150 מ"ג מזיק חס ושלום לעובר? אשמח לתשובה ותודה רבה

בתיה שלום, אין מספיק מידע על בטיחות השימוש בתרופה הריון. יש חשש לתופעות לוואי מזיקות, וכנראה שאין חשש למומים מולדים. לכן, השימוש בתרופה ייעשה על-פי שיקול דעת הרופא המטפל, רק אם התועלת הפוטנציאלית עולה על הסיכון הפוטנציאלי. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל ועם מרכז לייעוץ טרטולוגי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות