לוסק אופרמזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/07/2015 | 14:23 | מאת: אורן

שלום בני בן ה7 שבועות מקבל לוסק 5 מילגרם ליום 2וחצי cc והתרופה ממש לא טעימה לו קשה אוד לתת לו בלי שיוציא . הציעו לי להוסיף סוכר ענבים ואז לתת אשמח לדעת כמה להוסיף לכמות הזאת .?תודה אורן

אורן שלום, מומלץ לבקש מהמעבדה שמכינה את הסירופ שישנו את טעם הסירופ שהם משתמשים בו או את הריכוז של החומר הפעיל, כדי שתצטרך מנה קטנה יותר. אם אתה בכל זאת רוצה להמתיק את הסירופ, רצוי להמתיק כל מנה בנפרד ולא את כל הכמות של הסירופ כדי לא לפגוע ביציבות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות